Tevreden klanten, daar doen wij het voor!

Ambitieuze vrouwen en mannen begeleiden naar een gezonder en energieker leven. Daar gaan wij voor! Fijn om te lezen hoeveel mensen wij al naar volle tevredenheid mochten helpen. Daar krijgen we een warm gevoel van.

Zij gingen je voor...

Ik ben 47j en heb reeds een jaar last van menopauzeklachten zoals kleine opvliegers & hartkloppingen en aften in mijn mond. Doordat ik een aantal jaren geleden een biologische depressie had (met een zwaarmoedigheid en veel paniekaanvallen), ook nog sukkelde met darmklachten en een huidaandoening, was ik op zoek naar een meer holistische aanpak van mijn gezondheidsproblemen. De traditionele geneeskunde kon mij maar voor een stuk helpen en keek minder naar de oorzaak, maar meer naar symptoombestrijding. Zo kwam ik bij Revive terecht en weet ik nu door hen dat veel van mijn klachten ook te wijten zijn aan een hormonale disbalans (pre-menopauze). Dankzij Revive Proof eten, de juiste suppletie, en stressreductie, voel ik me veel beter en ben ik zelfs mijn antidepressiva aan het afbouwen.
Audrey Vanbesien
47 jaar
Met de menopauze versterkten enerzijds de klachten die reeds voor langere tijd speelden (rugklachten, vermoeidheid, stembandproblemen, droge mond, slecht slapen , etc..). Anderzijds ontwikkelden zich ook nieuwe problemen. Uitbreiding van de rugklachten naar algemene spierpijn, gewrichtspijnen en ontsteking van de pezen. Ik kon in die tijd enkel nog kleine stapjes nemen en korte afstanden stappen. Moest ook stoppen met fietsen. Verder kampte ik ook met concentratieverlies, opvliegers en gewichtstoename. Osteopatie en neuraaltherapie brachten ietwat verlichting, maar de vooruitgang was traag. Op dat moment ging in ten rede bij Revive Coaching. Strikt opvolgen van ant inflammatoir voedingsadvies en aangepaste suppletie brachten langzaam maar zeker de soelaas die ik al lang zocht. Nu kan ik weer op de koersfiets en doe ik terug wandeltochten tot 20km.
Cathy De Graeve
57j
Eerst en vooral eeuwige dankbaarheid aan Els& Isa! Zonder hun stond ik niet waar ik nu sta op alle vlakken in men leven. Echte Life savers. Ik had verschilde klachten zoals overgewicht, insuline resistentie, lekkende darm, ’s nachts wat zweten, hormonale hoofdpijn en veel stress. Door de bloedresultaten kon ik de juiste suppleties nemen. Door veel yoga te doen en krachttraining kan ik de klachten onder controle houden. Ik probeer zoveel mogelijk Revive proof te eten en suikers te beperken. Eindelijk voel ik de rust terug komen in mijn lichaam. Dank zij de goede opvolging van Els met de juiste suppletie zit ik op juiste spoor voor de komende jaren en vlieg ik de menopauze door ☺️
Tanja
50j
Ik ben super tevreden met mijn resultaten , een jaartje verder en met wat verandering van leefstijl en de nodige suppletie en jullie kennis en inzichten ben ik van zeer slechte bloedresultaten naar super goede resultaten gegaan, waarvoor mijn oprechte dank !!🙏🙏 . Ik krijg ook dagelijks complimenten (dat ik er goed uitzie ….) in mijn volle kracht sta op mijn 64j met een 8tal kilo s/maten minder dat neem ik er graag bij. Na al die mooie resultaten is mijn man er beetje bij beetje ook in beginnen te geloven en heeft hij ook zijn bloed door jullie laten analyseren … hij was onder de indruk!!! want 2 mnd terug had hij een bloedanalyse laten doen bij zijn huisdokter en was “ volledig in orde 🙈” terwijl hij pokkerood insuline resistent is via jullie analyse.
Klant Revive Coaching
Na een 2 jaar lange zoektocht met allerlei klachten als gevolg van een burn-out kwam ik bij Revive Coaching terecht. Aan de hand van een een bloedanalyse en door de zeer professionele en gedetailleerde begeleiding , vielen de laatste puzzelstukjes in elkaar. Na 2 jaar zoeken en van alles te proberen lijken mijn klachten eindelijk te verdwijnen. Ik zou iedereen aanraden om tijdig Revive Coaching te contacteren. De bloedanalyse geeft zoveel info waar je meteen mee aan de slag kan. Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Dank voor de begeleiding!
Klant Revive Coaching
Kort samengevat merk ik op alle vlakken verbetering, waar ik heel blij om ben. 🙂 Sinds ik gestopt ben met gluten, heb ik beduidend minder last van buikpijn, opgeblazen gevoel, krampen, ... De oprispingen zijn eveneens minder frequent, net zoals verstoorde stoelgang. Het valt op dat ik minder diarree of obstructie ervaar, al moet ik wel nog steeds frequent naar het toilet. Ook mijn energielevel is gestegen.
Klant Revive Coaching
Vorige slide
Volgende slide